چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

آرشیو شهریور ماه 1400

توليد و مونتاژ در محل چربي گير فايبرگلاس

چربي گير چيست, چربي زدايي رستوران

۱۶ بازديد

چربي گير اتوماتيك

در اين نوع از برخي از اصول اصلي موجود در چربي گير دستي استفاده مي كنند اما چربي ها و روغن ها را به طور خودكار بر اساس يك برنامه زمان بندي شده گرم مي كنند و از بين مي برند . سپس فاضلاب بدون چربي به مخزن دوم منتقل مي شود تا به راحتي خارج و بازيافت شود.
برنامه زمان بندي شده بر اساس مقدار چربي توليد شده است و اپراتورها نيازي به اندازه گيري يا بررسي سطح چربي ندارند. چربي گير اتوامتيك در اندازه هاي گوناگون براي پاسخگويي به طيف وسيعي از نيازها در دسترس هستند. قيمت چربي گير اتوماتيك نسبت به ديگر مدل ها بيشتر مي باشد. اما كارآمدتر هستند و هزينه هاي طولاني مدت اجراي و سرويس دهي آنها كمتر است.

چربي گير

چربي گير بايد به طور منظم تميز شود و پمپ شود. زمان بين تميز كردن و پمپاژ چربي گير رستوران به مقدار فاضلاب توليد شده و اندازه روغن توليدي توسط رستورانها و صنف هاي پخت و پز و سروغذا بستگي دارد اما معمولاً هر 2-4 هفته نياز به تميزكاري مي باشد.
با افزودن يك مايع تصفيه كننده روغن بيولوژيكي به سيستم چربي گير رستوران، اين دوره زماني مي تواند تا 8 هفته طولاني شود. اين محلول تركيبي از باكتريهاي غير بيماري زا با مواد مغذي و آنزيم ها براي تجزيه چربي ها، روغن ها و گريس ها است و به عملكرد بهتر چربي گير رستوران كمك مي كند.
به فرآيند تجزيه چربي ها و روغن ها و توسط محلول شيميايي معمولاً دوز گفته مي شود. مي توان فرآيند دوز را در قسمت خروجي به عنوان روش ديگري براي جلوگيري از تجمع چربي ها در لوله هاي داخلي اجرا كرد.

براي دسترسي به اطلاعات دقيق تر چربي گير, مخزن فايبرگلس چربي زدا حتما به سايت زير مراجعه كنيد : 

https://chrby-gyr-chrby-gyr-fybrgls.jimdosite.com/

دستگاه هاي چربي گير سريع پر مي شوند، بنابراين بايد يك برنامه تميزكاري و نگهداري منظم داشته باشيد. با پر شدن چربي گير ، در جلوگيري از ورود چربي به لوله هاي شما اثر كمتري مي يابد. بهترين زمان تمييزكاري چربي گير به اندازه و ميزان چربي توليدي در آشپزخانه شما بستگي دارد. .
با چك كردن سبد و مخزن چربيگير خود به مدت يك هفته و مشاهده سرعت جمع شدن چربي، مي توانيد به ميزان تقريبي چربي ورودي به مخزن چربي گير پي ببريد. يك زمان خوب براي تميز كردن تله هاي چربي هر 3 ماه است. رستوران ها نياز دارند تا حداقل چهار بار در سال چربي گيرهاي خود را تميز كنند.

چربي گير فايبرگلاس

چربي گيرهاي ثقلي معمولاً مخازن بزرگ از جنس بتن، فايبرگلاس و پلي اتيلن مي باشند كه بصورت دفني در زير زمين نصب و اجرا مي شوند. استفاده از چربي گير ثقلي روشي ساده تر و ارزان قيمت تر براي جداسازي و حذف چربي ها، روغنها و مواد جامد در واحدهاي پخت و پز و صنعتي مي باشد.

آنها مشابه چربي گير هيدرومكانيكي (دستي) كار مي كنند اما در ظرفيت بيشتري تصفيه فاضلاب چرب مورد استفاده قرار مي گيرند و براي كاربردهاي با جريان بالا بهتر هستند. چربي گيرهاي ثقلي مي بايست توسط يك شركت خدمات متخصص مديريت چربي در مدت زمانبندي معين پمپاژ يا تخليه شوند.
مكانيسم توليد چربي فاضلاب و لزوم استفاده از چربيگيرچربيگير ثقلي براي جمع آوري چربي هاي نامحلول ، موجود در فاضلاب آشپزخانه بكار ميرود. اين چربي ها در اثر مصرف روغنهاي گياهي و حيواني در توليد و طبخ غذا، توليد شده و هنگام شستشوي ظروف و تجهيزات پخت، تحت عنوان فاضلاب وارد سيستم دفع فاضلاب مي شود.
اين چربي ها به علت ساختار مولكولي پيچيده و سنگين، به سختي در مسير لوله حركت كرده و به جداره هاي چاه يا لوله هاي انتقال فاضلاب چسبيده و سبب انسداد و گرفتگي لوله و گرفتگي چاه جذبي دفع فاضلاب مي شوند. اين چربي ها توسط سيستم چربيگير ثقلي، طراحي شده براي جمع آوري چربيهاي ثقلي فاضلاب، جمع آوري شده و به علت اختلاف دانسيته، در سطح مخزن تجمع پيدا مي كنند و از جريان اصلي فاضلاب، جدا ميشوند.
چربيگير ثقلي API توانايي حذف چربيهاي محلول فاضلاب را نداشته ولي چربيهاي نامحلول را تا راندمان 90 درصد، جدا مينمايد. اين چربيگير براي استفاده در رستورانها و آشپزخانه هاي صنعتي، مناسب ميباشد .